Naisten kesken

Kesä kuumottaa kirkkaimmillaan. Ruohikko on jo palanut ruskeaksi monilla alueilla, sillä täällä ei ole satanut moneen viikkoon. Uimarantareissulle yritän ehtiä joka päivä. Mutta kyllä se on jo aika -alkaa pakata. IMG_2172Tasapainoilen tapaamiskutsujen ja välttämättömien asioiden kanssa. Nipistän aikaa yöunista. Hommat hoituvat hikoilematta yöaikaan viileämmässä ilmanalassa. Muistin vasta tänään tilata U-haulin muuttoauton lauantaille -lähimmästä palvelupisteestä oli se tietty koko loppunut, haetaan sitten Lynnwoodista asti. Lauantain jälkeen leikitään retkellä oloa pari yötä petauspatjoilla käytännössä tyhjässä talossa. Tai on meillä vielä rivi matkalaukkuja. Niitä, jotka heivataan jollakin tapaa maanantaina lentokentälle itseni ja lasten lisäksi -lainaisikohan naapuri taas isoa autoa? Suomen päässä meitä on vastassa toinen iso auto ja sydänystävä. Voi olla, että joudutaan itkemään vähän ja nauramaan paljon.

Tänne jää itämään monta ystävyyssuhteen versoa. Aika näyttää, kenen kanssa yhteys säilyy. Eilen sain vielä viipaleen Seattlen yliopistokaupunginosasta, kun yksi kaveri noukki kotoa autonsa kyytiin ja vei syömään tolkuttoman hyvää kiinalaista ruokaa. Huuhdoimme aterian alas artisan-pienyrityksen erikoisella jäätelöllä ja kiipesimme Volunteering Parkin näköalatorniin ihastelemaan auringonlaskua Space Needle:iä vasten.

Tämä aamu alkoi naisten brunssilla Lake Stevensillä. Meitä oli koolla ilahduttavan paljon. Nyyttäripöytä täyttyi herkuista, vatsat hyvästä ruuasta ja kesäaamu kepeästä naurusta. Hyvällä mielellä jätimme hyvästejä nähdään taas-toivotuksin. Meitä naisia yhdistää sama usko, sama kirkko. Huomaan, että monien kanssa meitä yhdistää aika moni muukin asia. It was fun to learn to know you, too.

Ylläri oli, kun täkäläinen suomalaisbloggari oli uusimassa päivityksessään kirjoittanut kohtaamisistamme. Löysin blogin aikoinaan sattumalta ja jäin koukkuun. Voit lukea tarkemmin täältä  http://tahdonasiat.blogspot.com/

Huomiselle on suunnitteilla pakkausta, pakkausta, pakkausta. Pojilla on yökylässä kavereita ja lisää tulee huomenna. Pullataikina pitää tuplata, että saisin sitä pullaa oman päiväkahvitarjoilun ja pakastimen lisäksi myös muutamalle muullekin pullafriikille. Helteestä huolimatta aion leipoa. Sopivaa mindfullness-rauhoittumista kiihtyvässä loppuajassa. Syödään sitä sitten naisten kesken -yksi leideistä halusi tulla sitä korvapuustintekotekniikkaa seuraamaan ihan paikanpäälle. Leivotaan Suomi-tietoisuutta maailmalle myös näillä pienillä tavoilla. Naisten kesken.IMG_2189 (1).JPG

Advertisements

2 thoughts on “Naisten kesken

  1. Hassua, jollain tapaa olen surullinen sinun Suomeen paluusta, ehkä se liki yhtäaikaa tapahtunut maailmalle lähtö jotenkin “teki yhteisen polun”, itse en ole vielä yhtään valmis palaamaan. Silti toivon ihanaa jatkoa, uutta polkua ja kauniita kohtaamisia jatkossakin 🙂 Ulkomailla asumisen helmiä on ne uudet ystävyydet ja rankkaa ne lähdön hetket, koko ajan jostain luovuttava.

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s