Työhyvinvointia -virkistysilta koko perheelle

Varma kesän merkki on miehen työnantajan järjestämä mammuttimainen kesäjuhla koko perheelle Microsoftin kampuksella. Tänäkin vuonna sää suosi ja kolmenkympin  helteessä sain hypätä poikien kanssa autoon ja noutaa mies matkaan mukaan Milleniumista, kun ajelimme Redmondin Bellevuen rajalla sijaitsevalle kampukselle.

Valtavalla nurmialueella oli sijoiteltu erilaisia toimintapisteitä, eläinnäyttely, juomakioskeja ja ruuanjakelupisteitä. Rannekkeet kädessä kaikki toiminta ja ruoka juomineen oli maksutonta.

ms2
Väkeä oli tuhansia, mutta vähemmän, kuin vuosi sitten.

Kaikki aktiviteetti palveli mainiosti perheemme 6-13 vuotiaita poikia. Isommat pojat viihtyivät monen pelin ajan jalkapallobiljardia pelaten, pienin puolestaan riemuitsi pomppulinnoista, kasvomaalauksista ja vaahtokoneesta. Yksi karkaili isolla kentällä tuon tuosta ihan vain karkaamisen ilosta…

ms3
Tällainen biljardi olisi kätevä omallakin takapihalla.
ms5
Astetta tykimpi vaahtokone…

 

Ruokapisteistä sai erilaisia lihoja, salaatteja, papuja, maissintähkiä ja jälkkäriksi sai jonottaa slush-jäähilejäätelöä tai chocolate chip cookies. Nälkä ei jäänyt kenelläkään.

sinuhex.png
Nautaa, possua, kalkkunaa, maissia ja keksi jälkkäriksi -maistuu! Karkulainen hetkisen paikallaan.

Viivyimme tapahtumassa lähes sen koko 5-tuntisen keston ajan. Nurmialueen reunalta löytyi mukava puolivarjoinen paikka, jossa muutaman muun perheen kanssa istuskelimme lasten kirmatessa ympäriinsä. Ympärilläni näin ihmisiä varmaan lähes jokaisesta maailmankolkasta ja nautin näkemästäni. Asuminen Yhdysvalloissa on avannut silmiäni niin monin eri tavoin. Monenlaisia ihmisiä, erilaisia perheitä -ja kuitenkin me kaikki ihmiset niin samanlaisia sisimmältämme. Asuminen kaukana synnyinmaasta on muokannut perhettämme entistä enemmän arvostamaan perheen merkitystä ja yhdessäoloa ystävien ja sukulaisten ohella. Tällainen aktiivinen perhetapahtuma on kyllä miehenkin työhyvinvoinnin hoitamista parhaillaan! Ja kesä -miten ihanaa aikaa ulkotapahtumissa oleskeluun.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s