Vappu? Siis mikä vappu?

Kuin varkain huhtikuu on ehtinyt viime metreille. Vaatetus on keventynyt, vaikka ilmojen lämpeneminen on tapahtunut verkalleen. Staattinen noin +13 asteen keskilämpö on leijunut ulkona viimeiset viisi-kuusi viikkoa. Homma ei näytä etenemisen merkkejä helteisempään suuntaan. Mutta  kalenteri näyttää, että elelemme huhtikuun loppua.

Isojen poikien YMCA-futiskausi pyörähti käyntiin. Kerrankin harrastusmuoto, joka ei nielaise koko viikkoa, vaan sopivasti torstain harkat ja lauantain pelit-systeemillä antaa aidon mahdollisuuden höntsäharrastaa ilman sen suurempia suorituspaineita. Valoisammat illat houkuttelevat muutenkin ulos, vaikka itse olen tällä viikolla ollut lamaantunut sisällä luuhaaja. Muka kaikkee -enkä siltikään ole saanut aikaiseksi mitään kovin merkittävää. Tekstiä sentän vähän. Ja tavoitteita. Ja niitä unelmien kartoitusajatuksia.

Unelmajuttuja on mietitty täällä oikein virallisemminkin naisryhmän voimin. Ryhmä kokoontui eilen ensimmäistä kertaa Sammamishissa. Ensimmäisen tapaamisen jälkeen pää on ollut ihanasti pyörällä sisunaisten tarinoista ja elämänkerroista. Innolla odotan seuraavaa tapaamistamme ensi tiistaina. Itse odotin näiltä tapaamisilta lähinnä jatkoa life coatch-sessioiden osoittamaan suuntaan. Haluan kartoittaa tavoitteitani ja opetella keskittymään ja kuuntelemaan aiempaa tiedostavammin omaa sisäistä minääni. Sitä, joka sisälläni asuu, mutta joka on ollut aika pitkää hyvin hiljaa. Elämän melske on ollut hurjaa.

Viikossa on jälleen ollut parasta ihastuttavat kohtaamiset uusien ihmisten kanssa. On mukava huomata, että esim. seuraamani blogin (Tahdon asiat) kirjoittaja on ensitapaamisemme perusteella juuri niin valovoimainen ja kiehtova henkilö, kuin mitä blogiteksti on luonut mielikuvaa. Ja että somessa kommentoivat Suomi-naiset ovat jopa vielä hauskempia, upeampia ja monipuolisempia livenä! Kannattaa tutustua.

Tänä aamuna yksi pojistamme kysyi, että koska on vappu? Vappu? Ai niin, vappu! Kyseli, koska kaipasi vappusimaa. Ei ehdi vapuksi, mutta voidaan tehdä silti muutama litra, selitin. Ei ehditä edes suomalaisten vappupiknikille sunnuntaina. Saamme jälleen Kanada-vieraita, tällä kertaa sunnuntailounaalle. Pitänee iskeä siis nyrkit taikinaan ja paistaa edes vappumunkit. Koska vappu.munkit1

Advertisements

One thought on “Vappu? Siis mikä vappu?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s