Maailmanpyörässä, maailman pyörteissä

Ajatukset risteilevät päässäni. Ruutupaperille muotoutuvat vaihtoehdoista listat plussista ja miinuksista. Puhelinlinjat kuumina eri ystävien kanssa. Itseargumentointia puolesta ja vastaan. Pitkiä pohdintoja puolison kanssa. Kun elämässä on monta muuttujaa, on kokonaisuuden huomioonottaminen tärkeä asia onnistuneen lopputuloksen kannalta.

Olen kuin maailmanpyörässä. Sen vauhti ei huimaa, mutta näkymät ovat huikeat. Näen oman asuinalueeni pienenä pisteenä alhaalla. Tuntuu, että päälaki melkein koskettaa taivasta. Korkealla heiluva hytti aiheuttaa pieniä perhosia vatsanpohjassa, mutta enimmäkseen on ihan hallittu ja hyvä olotila. Korkealta näkee kauas. Melkein kotimaahan asti. Sen ajatusteni seuraavankin mutkan taakse.maailmapyörärollercoasterVielä kotvanen sitten tuntui, kuin olisin ollut tunteiden vuoristoradalla. Vuoristoradalla ilman jarrumiestä. Ne ihan hyvältä tuntuneet ajatukset ja suunnitelmat meinaisivat alkaa ahdistaa. Allerginen rektio kasvon alueen iholla kertoi stressitason nopeasta noususta. Oli toimittava. Mutta toimittava rakentavasti. Otin yhteyttä muista yhteyksistä tietämääni life coatchiin ja sovimme ensimmäisen session.

Nykytekniikka mahdollistaa valtamerten yli tapahtuvat meetingit vaivattomasti. Tosin minulla meni hetki räplätessä Zoom-appia puhelimeeni. Ja kuulokkeita hakiessani. Mutta siis periaatteessa niin vaivatonta. Kuin olisimme olleet kasvokkain livenä. Olimmekin. Melkein. Tunti hurahti kuin siivillä. Keskustelusta jäi jäsentynyt ja seesteinen olo. Mietin, miksi ihmeessä en ollut hoksannut tätä keinoa aiemmin. Mutta hyvä, että edes nyt.maailmanpyöräcarouselLife coatching-tapaaminen ei mullistanut mitään. Ja silti tuntuu, kuin laatikon kaikki palikat olisivat asettuneet paikalleen tuon kokemuksen myötä. Keskustelu vahvisti ja valoitti aiempien päätöstemme “vedenpitävyyden”. Sai minut pysähtymään ja listaamaan niiden päätösten vahvuuksia. Sisimpäni rauhoittui hyvänolon tunteeseen. Tästä on hyvä jatkaa!

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s