Jalan jokapaikkaan

Itsestäänselvyydet ovat muuttuneet pieniksi ihmeiksi ja ilonaiheiksi kuluneen vuoden aikana. Ja lomalla olemme ottaneet ainakin yhdestä niistä paljon irti. Lapset kirmaavat jalan kaikki mahdolliset etapit. Koska täällä se on mahdollista. Vaikka lähtisin itse samaan aikaan pienimpien kanssa autolla samaan kohteeseen, he valitsevat itsenäisen reitin ja kulkutavan. Jalan. Ja minä aikuisena ja äitinä niin ymmärrän heitä, vapauden kaipuussa eläviä poikasiani, ja ajattelen mielessäni, että kulkekaa, kulkekaa -vielä jonkin aikaan se on mahdollista.

aaa2
Koira-leikit niityllä. Kummallisen ihana poikani ja kultainen kummityttöni.
aaa1
Hei Huomenta Suomi hyvin pyyhkii!

Univaje ja lievä flunssa ovat saaneet minut perumaan muutamia ajateltuja tapaamisia ja rauhoittamaan elämää. Olenpahan vain imenyt itseeni tätä unelmankaunista satakuntalaista talvimaisemaa ja auringonsäteitä vastasataneen puuterilumen pinnalla. Ja kulkenut jalan. Minäkin.

aaa4

Huomenna tosin siivoamme jälkemme talossa, jota olemme Lapissa lomailevilta ystäviltämme saaneet lainata, ja suuntaamme pariksi päiväksi kukin kulmillemme. Osa lapsista jatkaa kaverikyläilyä, osa matkustaa takaisin mummin ja vaarin luo ja minä saan viettää lomaa levollisissa tunnelmissa Hervon huvilalla, Hämeenlinnan ja Lammin vaiheilla. Seurakseni saapuu  ensin pariksi päiväksi ystäviäni eri puolelta Suomea ja sitten saamme kokoontua oman perheen kesken. Suunnitelmissa on myös ulkoilupäivä Hervon huvilan maisemissa isovanhempien ja sisarusten perheiden kanssa. Ihanaa tulossa!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s