Ihmisoikeuksien nimissä

Onnistuin kadottamaan oman tekstini. Kirjoitin presidentti Trumpista, mielivaltaisesta ihmisoikeuksien loukkaamisesta, fasistisista piirteistä viime päivien päätöksissä jne. Ja siitä, kuinka hän tosiasiallisesti vain lunastaa vaalilupauksiaan. Ja kaikki tämä on monille kuin pahaa unta.

Omat green card-hakemuksemme eivät neljään kuukauteen etene käsittelyssä ja sama tilanne muiden gc-hakemusten kohdalla. Entiset naapurimme täällä, jo yli 12 vuotta maassa asuneet, eivät saakaan vieraakseen lähisukuaan kotimaasta. Koska se matkustuskielto. Oma matkamme Suomeen kahden viikon kuluttua saa uusia jännitteitä. On huhuttu, että Trump tulee mahdollisesti jollain tavoin puuttumaan myös mm. L1-viisumilla maassa olevien työntekijöiden oleskeluun. Aika näyttää.

Euroopasta käsin tilanne saattaa vaikuttaa kaoottiselta. Arki täällä kuitenkin rullaa entiseen tapaan ja aamulla autot kuljettavat ihmisiä kouluihin ja työpaikoille, illalla koteihin, kyliin ja kaupunkeihin. Ja aamulla taas se nousee… aurinko.

Tällä hetkellä Yhdysvaltojen uusi presidentti rikkoo toiminnallaan ihmisoikeuksia räikeästi -häpeäisit edes presidentti Trump!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s