Mennään metsään

Kuuntelen uuden presidentin pressitilaisuuden puhetta. Kuin mielleyhtymänä päätän, että tänään lähdetään pitkästä aikaa vapaapäiväläiseskarin kanssa jo aamusta luontoretkelle. Mennään mekin metsään… hahahaa. wp_20160209_10_58_10_richLuontoyhteyden löytyminen on tapahtunut itselläni vasta iän ja rankimpien ruuhkavuosien tasaantumisen myötä. Sielu lepää vihreässä keitaassa. Jylhät maisemat salpaavat hengen. Ja jo lähimetsässä koen ihanaa rauhaa. Metsään voi mennä melkein joka suunnassa. Myös Seattlen laitamilla meren ääreltä löytyy valtavia viheralueita -voisi kuvitella olevansa ihan jeerassa! Suosikkipaikkani suuntautuvat kyllä vuoriston suuntaan. Jylhää ja kauniita putouksia ja vuoristojärviä. Enemmänkin voisi retkeillä.img-20160208-wa0003Tyyni meri ja Puget Sound, ranta-alue Seattlen edustalla, on aina hyvä retkikohde. Tosin näin talviaikaan ilma voi olla hyvinkin purevaa tuulisella säällä. Varustelukysymys. Tässä jättiläissaippuakuplien tekijä kuuluisalla Alki-beachilla Seattlessa. Paikassa, josta Seattle on saanut alkunsa.wp_20160206_13_54_25_richAntoisan luontopäivän kruunaa tietysti hyvät eväät tai lounas dinerissa. Tässä yksi suosikkiseteistäni: nachoannos (riittää useammalle) ja höyryävä tomaattikeitto. Ja retkemme aikana uusi presidentti lopettelee lehdistötilaisuuttansa ja some tursuaa kommentteja puolesta ja vastaan. Onkohan uusi presidentti käynyt viime aikoina metsässä? Ikinä? Sieltä voisi tarttua reppuun jotain aitoa ja todellista… Toivottavasti nyt ei ihan kaikki (asiat) mene tällä presidenttikaudella metsään…me ihmiset vaan!

Advertisements

2 thoughts on “Mennään metsään

  1. Kirjoitat mukavasti olostanne siellä ja elämästä yleensä. En tunne teitä, mutta hyvinkin sen perheen, johon teiltä paineltiin päättäväisyyttä täynnä sunnuntailounaalle. Tai näin olen ainakin ollut laskevinani yhteen 1+1. 😉
    Kun meidänkin perheessä on oltu avoimina ulkomaankomennuksille, niin on hyödyllistä lukea muiden kokemuksia. Juuri nyt pysymme perheessämme vallitsevista olosuhteista johtuen tiiviisti kotimaassa, mutta työelämää on jäljellä vaikka kuinka, joten mistä sitä ikinä tietää mitä ehtii tapahtua.

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s