Sanovat että…ja elämä jatkuu

Sanovat, että muuttavat Kanadaan, jos Trumpista tulee presidentti. Monikohan lähti? Pikkuhiljaa pöly laskeutuu ja ihminen mukautuu. Sillä tavalla olemme sopeutuvaisia, kuten lapset -me aikuisetkin siis. Itse olen haalinut eteeni useita sanomalehtiä, joissa analysoidaan tapahtunutta ja tulevaa. Asioita selitetään what if-sijaan now that-lauseella. Katseet ovat kääntyneet Trumpista Penceen. Tulevasta presidentistä tulevaan varapresidenttiin. Kuinka paljon sinä hänestä olet lukenut?

img_6192
Läheisen ala-asteen oppilaat valitsevat presidentiksi Trumpia mielummin Star Warsin Darth Vaderin. Ei huono vaihtoehto!
img_6193
Demokraatit hävisivät niin Valkoisen talon vaalit, kuin kongressienemmistönkin.

 

Mike Pence on Indianan osavaltiosta lähtöisin oleva lakimies. Avioliittovuosia Pencellä takana yli 30, kolmen jo aikuisen lapsen isä. Hän oli Indianan 50. kuvernööri ja takanaan hänellä on vuosien kokemus poliitikkona. Mitä enemmän taustajoukoista saan tietoa, sitä levollisemmalle mielelle tulen. Mutta kyllähän tämä vaaliviikko yhä käsittömältä tuntuu. Aihe on edelleen ihmisten huulilla. Neljä seuraavaa vuotta tulevat osoittamaan, mitkä ovat marraskuun 8. päivän seuraukset.

mike_pence_by_gage_skidmore_6
Tuleva varapresidentti Mike Pence

Sillä välin me, vailla täkäläistä äänioikeutta olevat maahanmuuttajat, jatkamme omaa elämäämme omissa pienissä kuplissamme, ja keskitymme koulujen alkavan viikon vanhempainvartteihin, hammaslääkärin metsästykseen, joulupakettien Suomeen lähettämiseen eli siihen pikkunättiin expat-elämäämme, jonka tänne uudelle kotiseudulle olemme rakentaneet. Ja jos lähtöportti joskus kutsuu Suomeen, minä valitsen Deltan -heillä on oma check-in pisteensä Microsoftilaisille. Well done Delta!img_6184

 

 

Advertisements

2 thoughts on “Sanovat että…ja elämä jatkuu

  1. Kyllähän ne uhoajat ainakin kävi katsomassa, minkä verran tarvis papereita täyttää, jos Kanadaan muuttaisi. Kanadan immigration-nettisivut nimittäin kaatui hurjan käyttäjämäärän takia vaalitulosten tultua:)

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s