Turistina Seattlessa

Kun olemme saaneet Suomesta vieraita keskelle kouluvuotta, on elämä edennyt vieraiden kanssa leppoisasti koulu/työpäiväaikataulujen mukaan. Talon tyhjentyessä koululaisista on meille jäänyt kaveriksi kaksi pientä poikaa, joista toinen on hypännyt eskaribussiin vasta klo 11.45. Ja se toinen on reilu 3 kuukauden ikäinen pikkumies, joka on kärsivällisesti seurannut meitä milloin minnekin. Tänään hyppäsimme aamulenkin jälkeen pikavisiitille meren rantaan Mukilteoon ennen esikoulun alkua. Ilma oli lempeä ja tuuli vieno.

Ja kun aikaisin lähtee liikenteeseen, ehtii monta asiaa. Keskipäivän jälkeen auton nokka kohti Seattlea. Pike Market Placea. Turistiksi kaupungille.

Lämpöasteet kipusivat kaupunkipäivän aikana +18 C-asteeseen. Poikkesimme kurkkimaan ensimmäisen Starbucks-kahvilan jonoja, Piroshky, Piroshky- piirakkapuodin jonoja, ranskalaisen leipomon tarjontaa, kalamarketin kauppahallimaista tunnelmaa ym. Olimme siis aivan täysillä turisteina Seattlessa ja nautimme kivasta iltapäivästä.

img_6045
Seattle Art Museum eli SAM. Tutustumiskohdelistalle.
img_6047
Hei pojat, bongasin paikallisen The Four Seasons -hotellin edestä täkäläisen wannabe-NHL-jääkiekkojoukkueen edustusbussin. Pelaajat olivat lounaalla.
img_6050
Kaupungi meren sylissä. The Puget Sound.

Huomenna on vaalipäivä. Täällä on silmiinpistävää, että Hillaryn vaalimainoksia ei juurikaan näe -Trumpinkin plakaatit tököttävät lähinnä maaseutumaisemissa -paikallisia kongressi- ja mitäliemuitapaikallisvaalikylttejä sen sijaan on siroteltu sinne tänne. Kaupan näyteikkunakin kehoitti äänestämään, samoin kuin puhelimeeni tipahtelevat viestit. Onneksi ei tarvitse!img_6028

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s