Kesän jäähyväiset

Ilma jäähtyi yhdessä yössä kymmenellä asteella. Aamuisin ulkoilma on yön jäljiltä kostea ja syksyinen. Labor Day viikonloppuna lähdimme vielä pienelle automatkalle Washingtonin eteläosiin ja rannikolle, sekä Oregonin puolelle Cannon Beachiin ja Portlandiin. Moni muukin oli päätynyt samaan. Niinpä istuimme ruuhkissa ensimmäiseen etappiimme Longview:n kaupunkiin kolmen tunnin sijasta viisi tuntia. Ja missasimme sovitun illallisen!IMG_3302Toinen matkapäivä alkoi sateisena, mutta jo Oregonin Astoriassa noin tunnin ajon jälkeen päivä kirkastui, ja saimme kesäisen lomapäivän Cape Dissapointment State Parkissa ja ilta-auringon Cannon Beachilla.

Ja ne Cannon Beachin kuuluisat isot kivet valtameren rannalla. Ne olivat vaikuttavia -kauempaakin.IMG_3541

Itse bongasin suloisen pikkukaupungin kaduilta tämän mieleisen kohteen, suklaakahvilan. Siellä hörpimme onnellisina suklaakahvejamme ja lapset kaakaota suklaisten leivonnaisten seuraksi. Mielenkiintoisia organic cafe-paikkoja oli muutama muukin -uusintareissu on jo suunnitteilla!IMG_3528

Meren ja valtavan hiekkarannan kombo jaksoivat viihdyttää jo pitkän matkustuspäivän tehneitä poikia. Hiekalla oli kätevä harjoitella myös kuperkeikkoja ja puolivoltteja!

Illan pimentyessä heitimme hyvästit yhdelle kauneimmista pikkukaupungeista ikinä, ja jatkoimme seuraavaan hotelliin Portlandin liepeille. Hotelli osasi asiansa, check in-tilanteessa lapsille kiikutettiin lämpimät jättisuklaakeksipussit kullekin. Eikä tämänkään hotellin allasosasto tuottanut pettymystä -pulikointia iltayhteentoista!IMG_3566

Portlandiin tutustuminen jäi lapsiporukan kanssa pinnalliselle sightseeing-tyyppiselle rundille. Bongasimme Saturday marketin. Ajelimme waterfrontin alueella, historic downtownissa -ja päädyimme ajamaan ennen seuraavaa kohdetta Washingtonin Vancouver-pikkukaupunkiin myöhäiselle välipalalle. Koska kyllästyimme jahtamaan parkkipaikkaa keskustasta. Kun vielä päivän ja illan kylästelimme uusien ystävien luona, ja ajoimme yöksi kotiin -nyt alle kolmessa tunnissa- oli kaikilla reissusta hyvä mieli. Kannatti lähteä!

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s